Fotohokje huren

Fotohokje huren

Weet je nog hoe leuk dat vroeger was? Met je vrienden- of vriendinnengroep propte je je in een minuscuul fotohokje op het treinstation. Iedereen trok gekke bekken naar elkaar terwijl de foto’s werden geflitst en na een paar minuten kwam er een strook aan hilarische foto’s uit het apparaat gerold. Heerlijke herinneringen zijn het. En wist je dat je die herinneringen weer kunt herbeleven? Als jij een evenement organiseert, kun je nu zo’n fotohokje huren. Gegarandeerd urenlang plezier en ook nog eens herinneringen die op de gevoelige plaat vastgelegd worden.

Fotohokje

Het is de afgelopen jaren weer helemaal hip: de photobooth. En door middel van de digitale fotografie is het namelijk helemaal niet duur meer om foto’s te maken op evenementen. Reden te meer dus om zo’n coole photobooth in te huren. Je ziet de hokjes dan ook veel op feesten en partijen zoals bruiloften, maar ook op bedrijfsfeesten. Bovendien worden de hokjes ook veel gebruikt voor marketingdoeleinden. Je kunt er dan ook alle kanten mee op. Bij de machine kun je als huurder instellen wat je afgedrukt wilt krijgen op de stroken foto’s die er uit het apparaat komen. Zo kun je jouw bedrijfsnaam en logo op de randen laten afdrukken. Een mooie vorm van reclame, want je geeft de gebruikers een hoop plezier en hilariteit en daarbij ook nog eens een herinnering. Ondertussen pronkt jouw bedrijfsnaam op allerhande muren. Maar ook voor recreatief gebruik is dit geschikt. Zo gaan sommige bruiloftsgasten met stapeltjes foto’s naar huis, waar dan vervolgens een mooie boodschap van het bruidspaar op vermeld staat.

Welkom in de photobooth!

Welkom in de photobooth. Je kunt deze helemaal inrichten naar jouw eigen stijl. Ook kun je voor extra toffe of spannende verlichting zorgen en voor allerlei gadgets waarmee mensen op de foto kunnen. Een bekend voorbeeld is natuurlijk de bril of snor op een stokje, maar er zijn talloze andere toffe gadgets te bedenken zoals bijvoorbeeld een houten frame dat mensen kunnen vasthouden of een mand met glitterpruiken of kaboutermutsen. Je kunt het dus zo gek niet bedenken of je kunt jouw photobooth ermee inrichten.

IJsbreker

En wat een leuk bijkomend effect is van de photobooth? Op een evenement stelt deze plek mensen in staat stelt om voor een ogenblik even te ontspannen. Zo wordt de booth ook een ontmoetingsplek waar men elkaar in een wat lossere omgang tegenkomt. En dan staat het ook nog garant voor een hele hoop plezier. Een goede zet dus op een feestje waar partijen samenkomen die elkaar nog niet zo goed kennen. Een paar minuten samen in de photobooth met een glitterparaplu en het ijs is gebroken! Lach maar naar het vogeltje!