Volg rijlessen bij de autorijschool in Amersfoort

autorijschool amersfoort

Ben je van plan om met behulp van kwalitatief goede rijlessen jouw rijbewijs te behalen en ben je woonachtig in Amersfoort of omgeving? Schrijf je dan nu in bij de autorijschool in Amersfoort en start vandaag. De rijschool beschikt over professionele instructeurs met jarenlange ervaring. Niet alleen in autorijden, maar ook in het instrueren van mensen die bijvoorbeeld faalangst hebben. Zo zijn de instructeurs op elke situatie en leerling ingespeeld en proberen deze het verloop van de rijlessen zo soepel en eenvoudig te maken. Daarnaast is het zelfs mogelijk jouw lessen terug te verdienen! Voor elke vriend(in), familielid of kennis die zich via jou inschrijft, krijg jij één les gratis. Op deze manier kun je meerdere lessen terugverdienen door de autorijschool aan te bevelen.

 

Beste kwaliteit lessen

Wanneer je veel geld en tijd investeert in het behalen van je rijbewijs, is het natuurlijk gewenst dat de kwaliteit van de lessen hoog ligt. Zoals eerder aangegeven beschikt de rijschool over professionele instructeurs met veel ervaring op het gebied van verschillende situaties. Zo kunnen de instructeurs niet alleen goed inspelen op mensen met faalangst, maar ook op mensen met autisme, Asperger, ADHD, PDD-NOS en rijangst. Alle instructeurs zijn dan ook gecertificeerd om met verschillende angst en concentratiestoornissen om te gaan. Het doel van de instructeurs is jou een zo comfortabel mogelijk gevoel te geven in de auto zodat je zonder zorgen jouw eigen persoonlijke, maar wel de juiste, rijstijl ontwikkelt.

 

Voordelige lespakketten

De rijschool in Amersfoort opereert niet alleen in de betreffende stad, maar ook in nabijgelegen gebieden. Zo is het dus mogelijk rijles te volgen in Nijkerk of Baarn. De instructeurs zijn de gehele dag beschikbaar voor het geven van lessen, echter wordt wel sterk aangeraden lessen op verschillende tijdstippen in te plannen. Dit maakt het mogelijk ervaring op te doen op meerdere locaties tijdens zowel rustige als drukke periodes van de dag. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn, vandaar dat de rijschool in Amersfoort verscheidene voordelige lespakketten aanbiedt. Met het voordeligste lespakket bespaar je €220,- in totaal. Studenten profiteren zelfs van extra korting. Alle pakketten zijn inclusief een gratis proefles, daarbij is het mogelijk de kosten in termijnen af te betalen. De pakketten variëren in het aantal lessen en zijn in- of exclusief praktijkexamen, theorie-examen en tussentijdse toets.

 

Leerstijlentest van Kolb

Met behulp van de leerstijlentest van Kolb kun jij te weten komen welke leerstijl het best bij jou past. Wanneer duidelijk is wat jouw leerstijl is, kan de rijinstructeur hier op inspelen en de manier van uitleg en lesgeven compleet op jou inspelen. Hierdoor zullen de rijlessen nog effectiever zijn en is het mogelijk met minder rijlessen het gewenste rijniveau te halen om zo het examen met een goed resultaat te kunnen voltooien. Minder rijlessen, betekent daarbij natuurlijk ook minder kosten! Het invullen van de test duurt ongeveer 15 minuten. Het resultaat dient persoonlijk of via de mail doorgegeven te worden.