Workshop startende ondernemers

Ondernemers workshop Rotterdam

Een eigen onderneming starten brengt naast een goede dosis enthousiasme ook weleens twijfels met zich mee. Je hebt waarschijnlijk een goed businessplan opgezet en je bent klaar om de wereld te laten zien wat jouw skills zijn. Maar toch mist er wat! Je weet wel wat je wil, maar je weet niet honderd procent zeker of je de goede kant op gaat. Een cursus via internet heb je al gedaan, maar helpt je er niet genoeg doorheen. Het is taai en je wilt liever concrete feedback. Iets wat jou kan gaan helpen is de Ondernemers workshop Rotterdam. Je krijgt daar live gastlessen van gekwalificeerde docenten en daarnaast krijg je een op een coaching. Iets wat je waarschijnlijk al die tijd het meest hebt gemist, directe feedback van minstens een persoon.

Voordelen een op een coaching

De voordelen van deze coach bij de ondernemers workshop in Rotterdam, zijn toch wel dat je niet lang hoeft te wachten om iets te bespreken. Er wordt gewerkt voor en met jou, want het draait om jou en er wordt geluisterd naar jou. Vanuit school of studie was dat vaak niet het geval, je miste juist wat extra aanmoediging. Daar hoef je je bij deze workshop niet druk om te maken.

Onderdelen workshop ondernemen Rotterdam

Naast die een op een coaching, krijg je ook lest van gastdocenten. Je zal voor jezelf op bijvoorbeeld YouTube genoeg tips en ervaringen voorbij hebben zien komen. Maar het is zoveel meer waard om in een groep te zitten met docenten waar je mee kan sparren. Je hebt direct meer inzicht in de punten waarin je vooruitgang boekt of waar je nog aan moet werken.

Kansen versus belemmeringen

Waar de workshop ondernemen Rotterdam zich van onderscheid, in tegenstelling tot andere bedrijven, is de positieve werk strategie. Ze kijken vooral naar de kansen van jouw startende onderneming en willen jou als ambitieuze ondernemer stimuleren. Er zal realistische feedback gegeven worden, maar niet met de focus op belemmeringen.