Boho oorbellen

boho oorbellen

Boho oorbellen zijn helemaal een trend om te dragen. Je kunt deze leuke oorbellen op veel manieren combineren. Zo kun je boho oorbellen dagelijks dragen, maar ook naar een feest of een nette gelegenheid. Het fijne van boho oorbellen is de zomerse vibe die ze uitstralen. Boho oorbellen zijn dan ook vrolijke oorbellen die geschikt zijn om casual te dragen maar ook naar het strand. 

Boho oorbellen om dagelijks te gebruiken

De boho oorbellen passen heel goed bij een dagelijkse look. Door het ontwerp en de kleuren past het gemakkelijk bij een outfit en maakt het je look helemaal af. Het fijnste van deze stijl is dat het dus bij bijna elke kledingstijl past. Dit komt doordat er veel verschillende soorten boho oorbellen zijn en veel boho oorbellen tegenwoordig ook  bij veel verschillende outfits gedragen worden. Zeker in de zomer is het een musthave voor je outfit. De boho stijl is dan ook heel zomers en heeft een beach vibe. De sieraden hebben invloeden van nomad zigeuners wat voor deze dreamy vibe zorgt. Daarnaast un je deze oorbellen dus ook goed aan doen bij fleurige kleding, kanten stof en cocktailjurkjes. 

Boho oorbellen op speciale gelegenheden

Boho sieraden kunnen dus dagelijks gedragen worden maar kunnen ook bij nette outfits gedragen worden. Zo kun je een bloemetjes of kanten jurkje combineren met boho oorbellen, maar verder met subtiele sieraden, nette schoenen en een blazer. Zo geef je een nette outfit iets meer kleur en een persoonlijke touch. De boho look is dus ook ideaal omdat je van chic naar een feestelijke look kunt gaan. Boho oorbellen zijn te vinden in het zilver, goud en brons. Daarnaast kun je de oorbellen vinden met alle mogelijke kleuren. Dit hoeft niet, zo kun je ook oorbellen vinden in een leuk patroon die elke van bijvoorbeeld goud of zilver is gemaakt. Deze oorbellen specifiek zijn geschikt voor een wat nettere look omdat ze meer subtiel zijn. Hoe feestelijker je gekleed gaat, des te meer de oorbel kan opvallen. De boho look is hier perfect geschikt voor omdat de boho stijl alles omvat van kleinere subtiele boho oorringetjes tot kleurrijke hangers.

Boho oorbellen als decoratie

Boho oorbellen zijn zo mooi dat je ze tijd ook op een mooie plek kunt aten zien. Koop een vintage sieradenhanger en hang daar je boho oorbellen in en doe daar leuke hangers of armbanden bij. Zo kun je thuis ook genieten van je mooiste sieraden. De warme tinten van boho sieraden zullen in elk interieur mooi staan.