Enkelbandjes in boho stijl

Enkelbandjes (boho stijl)

Enkelbandjes zijn een perfecte aanvulling op je zomerse outfit. Het staat ontzettend leuk bij sandalen of lage sneaker. Ook bij een strandoutfit lijkt het ontzettend leuk. Zo ben je helemaal in stijl op het strand. Enkelbandjes in boho stijl zijn super te combineren met verschillende bohemian stijlen en zomerse outfits. Van jurkjes tot spijkerbroeken, elke outfit kan passen bij een tof boho enkelbandje als je weet hoe je het kunt stijlen.

Soorten enkelbandjes

Zeker in de zomer op het strand zijn enkelbandjes in boho stijl super leuk. Het past goed bij een bikini en eventuele kimono. Het fijne van enkelbandjes zijn, dat je ze om kunt laten. Tijdens het zwemmen blijven ze goed zitten. Zo kun je stijlvol in de zomer naar het strand. De enkelbandjes staan ook perfect bij een outfit met lage sandalen. Lage sandalen met kralen zijn dan ook helemaal boho stijl. Met een leuk enkelbandje maak je het helemaal af. Heb je wat meer neutrale sandalen dan kun je ervoor kiezen om meerdere enkelbandjes om te doen. Als je hele lage schoenen draagt zoals katoenen sneakers, dan kun je ook enkelbandjes omdoen.

Stijlen van enkelbandjes

Enkelbandjes in boho stijl zijn in veel uitvoeringen te vinden. De enkelbandjes hebben een vintage gipsy look. Vaak zie je veel touw en kralen. Ook steentjes, bedeltjes en veertjes passen heel goed bij deze stijl. Alles van kleine enkelbandjes tot enkelbandjes met veelversiering kun je combineren met je outfit. Deze enkelbandjes in boho stijl kun je ook tegelijkertijd dragen. Als je lage sandalen draagt met weinig versiering lijkt dit namelijk ontzettend leuk. Als je de look helemaal af wilt maken kun je kiezen voor matchende nagellak. Zo is wit heel populair bij deze stijl. Dit past namelijk bij alle soorten boho enkelbandjes. Zeker als je bruine voeten hebt door de zon lijkt dit mooi met het witte van de nagellak en de glinstering van de enkelbanden. Als je nog iets meer versiering wilt kun je ook teenringen omdoen.

Enkelbandjes hoeven niet alleen bij jurkjes rokjes en een korte broek. Je kunt ook het ook heel leuk combineren bij een spijkerbroek die net niet tot aan de enkels loopt. Een broek met rafeltjes aan de onderkant past hier ontzettend goed bij. Als je niet zo′n broek hebt kun je ook de pijpen omslaan van een broek die je al hebt. Zo komt een mooi enkelbandje mooi tot zijn recht.